üdv

" törzsfejlődésben megtorpant evolúciós zsákutca "

ez volt témák szerint

art (17) család (1) eggyél meg (3) idiotta (20) internet (1) játék (1) kell (2) kommunikáció (1) könyv (2) lecke (1) marketing (1) munka (1) nézgelődés (21) online (1) onlinemarketing (1) pasik (1) reklám (1) saját (35) szid (13) tan (8) tech (1) utaz (13) web (1) zene (10)

ucccso kommentek

  • A Rosseb...: Na...a cicabél eltűnt,egye meg a fene! Ja, Zsolti, eztet nézd meg,itt van, mi lett a kotászból. www.myspace.com/rosseb... (2009.11.19. 17:16)
  • Böbe: Na ez kemény cucc!!!:D ilyen kell nekem is. Hát fejenlőném a kitalálóját az tuti. (2008.10.29. 11:09)
  • csicsavoe: Hello szerencs blog! :) Tedd fel de mánis!!! (2008.08.19. 12:13)
  • Szerencs Blog: Helló! Itt a szerencs blog ! :) Légyszi hagy tegyem fel Tomiról a szentes képet, persze az elkövető nevével feltűntetv... (2008.08.19. 10:39)
  • Brigusz: Hűű itt valami új szerelem szövődött:)) Cuki a kép fiúkák:P:P pussz innen délrül!;) (2008.08.13. 22:14)
  • Utolsó 20

ha kellene

2007.12.01. 15:06 csicsavoe

Frissítés


Többszöri felszólításra végre tudok ide írni valamit. Annak, hogy keveset frissítem a blogot két oka van. Az egyik az időhiány. A másik a sújosabb gond. A gyakran fellépő nethiány. Nincs net. Megkéne ám csinálni!
Na hír aaaaaz nemnagyon van. A héten volt szobaellenőrzés a szaros koliba. Kedvencem a következő rövid esemény:
Dani szobatársam táskája törölközője és dzsekije az ágyán hevert. Ellenörző kurvácska szőke picsácska mondá vala: - Annak ott van a helye?
Dani: - Nem. Annak a fogason lenne a helye. Csak az nincs...
EKSZP(Ellenörző kurvácska szőke picsácska): Hát akkor hozzatok magatokkal otthonról.
Általános reakció: Na a jó kurva anyádat! Borsodból cipeljek fogast Somogyba a 10 órás vonatút alatt? Elmész te a faszomba! Különben is ennyi pénzért illene egy szaros fogast rakni vagy tervezni a vadonatúj szobába! Na de most nem baszom fel az agyvizem.

Ezen a hézvégén kicsit kicsit kimozdultam Kaposvár "nyűzsgő, rohanó" világából. A poharat is letettem :D a vasárnap estén okulva és most Balatonfenyveseny vagyok Nonónál. És van relaxx, meg fini kaja...

Üdvözletem küldöm a világ minden tájára, az összes két világ között megrekett szellemnek, továbbá élőknek, holtaknak, és mindenkinem aki szeretné. Üdvözlöm a nővérkémet is!
Apropó! Emberek december van. Az idő fut fut fut fut... Készüljetek a karácsonyra. Járjatok hóeső táncot!

Szólj hozzá!

Címkék: saját szid

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsavoe.blog.hu/api/trackback/id/tr30248878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása