üdv

" törzsfejlődésben megtorpant evolúciós zsákutca "

ez volt témák szerint

art (17) család (1) eggyél meg (3) idiotta (20) internet (1) játék (1) kell (2) kommunikáció (1) könyv (2) lecke (1) marketing (1) munka (1) nézgelődés (21) online (1) onlinemarketing (1) pasik (1) reklám (1) saját (35) szid (13) tan (8) tech (1) utaz (13) web (1) zene (10)

ucccso kommentek

  • A Rosseb...: Na...a cicabél eltűnt,egye meg a fene! Ja, Zsolti, eztet nézd meg,itt van, mi lett a kotászból. www.myspace.com/rosseb... (2009.11.19. 17:16)
  • Böbe: Na ez kemény cucc!!!:D ilyen kell nekem is. Hát fejenlőném a kitalálóját az tuti. (2008.10.29. 11:09)
  • csicsavoe: Hello szerencs blog! :) Tedd fel de mánis!!! (2008.08.19. 12:13)
  • Szerencs Blog: Helló! Itt a szerencs blog ! :) Légyszi hagy tegyem fel Tomiról a szentes képet, persze az elkövető nevével feltűntetv... (2008.08.19. 10:39)
  • Brigusz: Hűű itt valami új szerelem szövődött:)) Cuki a kép fiúkák:P:P pussz innen délrül!;) (2008.08.13. 22:14)
  • Utolsó 20

ha kellene

2007.09.01. 12:09 csicsavoe

Gólya


Tehát akkor egy kis Kaposvári gólyatábor dióhélyban. Hétfő kora délután becsekkoltunk a koliba. Megkaptuk a gólyapólónk + még egykét apróságot. Csoportokba osztottak minket. Én a fehér csapathoz kerültem. Megismerkedtünk a csoportunkkal és a vezetőinkkel. Vezetőink: Vikus, Sándy, Tomiádi, Anita. Hihhetetlen jófejek.

Hétfő este aztán volt egy vetélkedő. Volt egy himnuszunk(ami naná, hogy a piálásról szólt) és volt egy zászlónk is. Sok vicces feladatot kellett megoldani. Pl. lepányhal párzási tánc meg ivós feladatok... Ezt a hétfői vetélkedőt meg is nyertük. Már itt is látszott, hogy jó a csapat. Ezután egy hajnalig tartó buli.

Kedd. Kedden egy kis vizi mókával kezdtünk az uszodában. Télleng elég röhejes volt. Nem szerepeltünk jól, de ez nem is érdekelt senkit. Volt itt aztán szervezők behajingálása a vízbe... Ezután aztán jól szarrá áztunk hazafelé menet. De előre spártaiak! Ebéd. Majd pedig egy kis dumálgatás után kezdetét vette az esti program. Sándy és a hagyományörző csoportja tartott egy kis harci bemutatót. Elég vad volt. Aztán karaoki verseny. Csak nem énekelni hanem dobolni kellett. Érdekes volt. Ezután pedig hajnalig tartó buli. Az alkoholszint ezen az estén is toppon volt.

Szerda. A szétcsúszás napja. Legalábbis nekem. Reggel városi vetélkedővel keztünk. Hehehe. Kedves volt. Ezen a napon volt a gólyafiúválasztás is. A fehér csapat jelöltje pedig én voltatam. Tomiádiék javaslatára muszáj volt innom a verseny előtt. Télleng kellett annyi alkohol, anélkül nemhiszem, hogy így szerepeltek volna a gólyafiúk. Itt is volt szerelmesversírás, improvizálás, és az est fénypontja a vetkőzés. A versenyzők persze nem nézhették meg egymást. Viki gyorsan rámadott egy tangát egy kicsit még kábultam aztán dancing. Persze utólag kiderült mindenki teljesen levetkőzött, de mindenki bakizott és nem tudta magát nagyon takarni. Élém a csapatzászlót tartótták ami amúgy átlátszott. No hát mire a mókának vége volt a gólyafiúk eléggé kivoltak ütve(közben is ittunk) . Én negyedik lettem. De bunda volt! :) Kurva jó buli volt. Este pedig irány a Pogo. Két koncert. Hát az estém elég görbére sikerült.

Csütörtök. Nem tudtunk kimenni bográcsozni az idő miatt. Ezért délelőtt ivós játékot jatszottunk. Kedvencem a tömény kör volt, ahol 5 másodperc alatt 4 felest kellett meginni. Megcsináltam. Sokan megcsinálták. Az előző este után ezt tisztességes jóreggelt italozásnak könyveltem el. Miközben kábultunk elindulttunk a "piros csík" nevű vetélkedő hejszínére. Ott pedig kiderült a titok. A feladat: Fuss oda egy bothoz. A bot alsó végét tedd a földhöz, felső végéhez tedd a homlokod. Forogj körbe 15ször. Aztán próbálj meg visszafutni a csapatodhoz. Na volt itt arconpörgés, borulás, bukfenc. Meg kibaszott nagy röhögés. Mikor mi végeztünk a szervezők is megcsinálták a feladatot természetesen. Hát nem volt semmi. Ebéd. Majd estére összekellett dobni a csapatoknak egy-egy műsort. Itt került sor az átkeresztelésemre. Zsoltina lett belőlem. A műsorok tényleng kurva jók voltak. Mi harmadikok lettünk, azaz ismét királyak voltunk. A szervezők is készültek műsorral. Na ott folytak aztán a könnyek. Este pedig a búcsúbuli. Én Zsoltina ként jelentem meg itt is. Fergeteges volt.

Szóval 4 nap elég volt arra, hogy megimádjam a leendő társaimat. Mind az elsősöket mind pedig a felsőbbéveseket. Összejött egy marha jó csapat. Amúgy sok vicces dolog történt még, de már így is sokat írtam. Már csak egy hét és mehetek vissza Kaposvárra. Húú de várom már. A búcsú most nehéz volt, de hálistennek csak egyhétig kell nékülöznünk egymást. Addigra talán a hangom visszatér.

Szólj hozzá!

Címkék: saját

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsavoe.blog.hu/api/trackback/id/tr24154664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása